Strona główna » rolnictwo weterynaria » mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego
mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego

mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 48 godzin

Koszt wysyłki: od 15,00 zł

Numer katalogowy: P7

Stan magazynowy: 1 szt.

Stan produktu: Nowy

Cena: 40,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu

P7

Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego

Wydawca: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

ISBN: 978-83-7717-023-6

Autor: Jerzy Molenda

Wydanie: 1

Rok wydania: 2010

Format: 165 x 235

Liczba stron: 338

Oprawa: miękka

mogą wystąpić "przykurzenia" boków książki lub inne ślady od przestawiania na półkach, ale książka jest nieużywana, ksiązka nowa

waga przesyłki do 1 kg

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu